הצלחה בתביעה קטנה

  • הגשת תביעה נגד 012
    שירה | 13/09/2009 11:02

    שלום רב,החברה 012 גבתה ממני בכרטיס אשראי תשלום חודשי של כשישים שקלים במשך כשנתיים ללא ידיעתי ומבלי שהשתמשתי בשירותי האינטרנט. נראה שבעבר קיבלתי חודש חינם והחברה המשיכה את העסקה מבלי לבקש ממני אישור מעל לשנתיים. 012 סירבו להציג בפני אישור שלי לעסקה (טענו שאישרתי בטלפון-טענה שקרית), וסירבו להתפשר. האם הנושא מתאים להגשת תביעה לבית משפט לתביעות קטנות?תודה רבה

    • הצלחה בתביעה קטנה
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/09/2009 18:13

      ערב טוב שירה, ניתן להגיש תביעה קטנה להחזר הסכום שנגבה ממך בתוספת פיצוי. כמו-כן יש מקום להגיש תלונה כנגד החברה במשרד התקשורת. עליך לקחת בחשבון שבהיעדר ראיות יהיה עליך לשכנע את ביהמ"ש בנכונות גרסתך אל מול גרסת הנתבעת כתנאי להצלחת התביעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות