איחור של מתקין ממיר הכבלים

  • חוק הטכנאים
    דניאל | 11/09/2009 12:55

    מילאתי בקשת הצטרפות לHOT, וחתמתי עליה וכתוב בה שההתקנה ל10.9.09 בשעה 20.00 והטכנאי לא הגיע. בחברה טוענים שזה לא הוכנס למחשב והתאריך התקנה שונה. האם ההסכם תקף ויכול לחייב אותם לפצות אותי על פי חוק הטכנאים?

    • איחור של מתקין ממיר הכבלים
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/09/2009 09:16

      בוקר טוב דניאל, לשון החוק אינה מתייחסת באופן ישיר לאיחור של מתקין הממיר, ואולם, יתכן ויש מקום לפרשנות מרחיבה של החוק לסיטואציה כזו. כך, ניתן לאחרונה פס"ד של בימ"ש לתביעות קטנות שחייב את חברת הכבלים לשלם פיצוי על איחור של טכנאי שהגיע לנתק את הממיר. כמו כן, זכאי הלקוח לפיצוי על איחור של טכנאי שבא לתקן את הממיר ואיחר. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות