הכוונה הייתה לעילת*

  • האם יש לי הילת תביעה נגד דואר ישראל?
    דניאל | 10/09/2009 17:43

    שלום,ברצוני לדעת אם יש לי הילה לתבוע את דואר ישראל על אופן טיפולם בחבילתי.מה שקרה הוא שהם החזירו על דעת עצמם חבילה שהייתי אמור לקבל מארה"ב תוך יום לאחר הגעתה לארץ בטענה לכתובת שגויה.החבילהככל הניראה נשלחה באונייה לארה"ב ותגיע לשם רק עוד חודש-חודשיים, כך שלא קבל את חבילתי בחודשיים הקרובים לפחות ואצטרך לשלם וב על משלוח שלה.יש בידי מסמך המכיל את הפרטים שנרשמו על החבילה הכוללים שם ושם משפחה, עיר, רחוב ומספר רחוב, הפרטים היחידים שהיו חסרים היו מספר דירה ומיקוד, אלו פרטים שאינם מצדיקים לדעתי החזרה של חבילה לשולח.האם יש לי הילה לתבוע את דואר ישראל על הנ"ל?תודה,דניאל.

    • הכוונה הייתה לעילת*  לת
      דניאל | 10/09/2009 17:46

    • תביעה כנגד רשות הדואר
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/09/2009 00:12

      שבוע טוב דניאל, לאור תיאור הדברים לפיו הכתובת צויינה על המשלוח ונעדר ממנו רק מספר הדירה אני סבור שיש מקום לתבוע פיצוי. כדאי להקדים לתביעה מכתב דרישה בכדי לבחון באם הרשות מתכוונת להעלות טענות הגנה מהותיות כלשהן. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות