תביעה בגין שירות לקוי

  • רוצים לתבוע אותי
    לאון | 09/09/2009 20:54

    שלום רב !!! רציתי בבקשה לשאול, אני עובד כמסגר מכני, לפני כעשרה חדשים תיקנתי מכונת כביסה תעשייתית, כעבור 8 חדשים המכונה התחילה לעשות בעיות, יש לציין שהמכונה הזו היא מלפני 60 שנה, היות והמכונה ישנה בעל המכונה ידע היטב שאין ביכולתי להבטיח למכונה חיי שימוש ארוכים, לכן לא נתתי שום אחריות. בעל המכונה טוען שמהפעם הראשונה המכונה לא עבדה, וזהו כמובן שקר, כי בין 5-6 חדשים לא היו תלונות מצידו כלל לגבי תפעולה של המכונה. כמובן שזו מילה שלי מול מילה שלו. כמו כן יש לציין שלא קיימים אצלו תנאי עבודה מינימליים ביותר בכדי לעבוד אצלו, (דוגמא : כשאני עובד אצלו, מים חמים של קיטור נוזל עליי) כעת בעל המכונה דורש החזר כספי ומאיים לפנות לבית משפט לתבוע אותי, אני שואל האם יש לו בכלל תיק רציני נגדי ? ומה אני יכול עכשיו לעשות ? מודה לכם מראש לאון

    • תביעה בגין שירות לקוי
      עו"ד אפי אהרונוב | 10/09/2009 23:31

      ערב טוב לאון, אינך יכול למנוע מאותו אדם מלהגיש נגדך תביעה. ואולם, אם אתה משוכנע בצדקתך ולאור העובדות שפי שהצגת אותן (בהנחה שהן משקפות את המציאות) תוכל להדוף את התביעה בעמידה איתנה על גרסתך ובהדגשת העובדה שמדובר במכונה מאוד ישנה ושמזמין העבודה לא טען טענות כלשהן למשך תקופה ארוכה. כמו כן, ניתן לקבל הדרכה מעו"ד הבקיאים בתחום לפני שנכנסים להליך על-מנת לשפר את הסיכוי להשגת לתוצאות הרצויות. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות