תמ"א 38

  • פרויקט תמ"א בבנין
    נטלי | 09/09/2009 17:17

    שלום, לפני כחודש שכרתי דירה ולאחר חתימת החוזה בעל הבית זרק בעירפול כזה שבקרוב יהיה פרויקט תמ"א בבנין שיפוץ חיצוני ולאחר מכן שיפוץ פנימי של חדר המדרגות לא התייחסתי לזה כול כך השבוע הייתה ישיבה והבנתי שהשיפוץ רציני ודי יפגע באכות החיים שלנו, יש לי 2 ילדים קטנים אחד חולה אסטמה וכול האבק הזה ממש קריטי כמו כן אני מטפלת ב 2 ילדים קטנים בבית ואני לא בטוחה שהורים ירצו להביא אותם לכול הבלגן האם בעל הבית היה מחוייב להודיע לי על השיפוץ בבנין לפני חתימת החוזה ? ובמעמד פרסום הבית כי לפי הועד הנושא כבר נידון חודשים זה לא משהו חדש ומה אני יכולה לעשות בנידון עכשו ? החוזה לא נעשה בתום לב לפי דעתי , כי אם הייתי יודעת את נושא הפרוייקט לא היתי משכירה את הדירה האם אני יכולה לדרוש ממנו הורדה בשכר דירה? אשמח לתשובה מקצועית מה לעשות? תודה נטלי

    • תמ"א 38
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/09/2009 19:59

      ערב טוב נטלי, לאחרונה נפתח באתר פורום מיוחד לענייני תמ"א 38 ומומלץ לך לשאול את שאלתך בפורום זה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות