תוקף הסכם שנעשה בע"פ

  • האם הסכם בטלפון תופס כמו הסכם בכתב
    זאב | 08/09/2009 12:52

    שלום רב! במסגרת הסכם שלי אם חברת פלאפון הייתי זכאי להנחה של 50 שקלים לחודש במידה ואני עובר סכום כסף של 120 ש"ח בחודש בשיחות(200 דקות ומעלה). לאחר מספר חודשים החלטתי שאני לא צריך כמות גדולה כזאת של שיחות לאחר שיחה אם 2 נציגות טלפונית של פלאפון נאמר לי שגם אם אני מדבר רק ב-100 דקות לחודש שזה 91 ש"ח לחודש אני זכאי לקבל את ההנחה של 50 ש"ח לחודש . לאחר חודשים ראתי שלא מזכאים אותי בהנחה לאחר שיחה שלי אם נציג יותר בכיר מפלאפון נאמר לי שהנציגות התבלבלו ולכן אני לא זכאי להנחה ושהם מוכנים להחזיר לי רק על חודש אחד ולא הנחה קבוע כמו שנאמר ע"י הנציגות. יש לי הקלטות של כל השיחות . רציתי לדעת אם שווה לי להגיש תביעה נגד' פלאפון ובאיזה סכום?

    • תוקף הסכם שנעשה בע"פ
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/09/2009 20:10

      ערב טוב זאב, בנסיבות שפירטת, הסכם בע"פ הוא הסכם מחייב לכל דבר ועניין. גם אם מדובר בטעות של החברה הרי משהוצג בפניך מצג ולאורו כלכלת את צעדיך, החברה היא זו שצריכה לשאת בעלויות ולא אתה. לכן, עליך לדרוש מהם החזר מלא על כל החודשים. באם הם מסרבים, ניתן להגיש תביעה ולתבוע את הסכום שמגיע לך בתוספת פיצוי מסוים על עוגמת הנפש וההוצאות. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • האם הם צריכים לעמוד גם בהסכם בהמשך ?
        זאב | 10/09/2009 11:28

        לאחר שיחה איתם הם מוכנים להחזיר לי פיצוי אבל רק על החודשים שעברו . ובעצם שער החודשים קדימה הם מבטלים לי את העיסקה האם אני יכול לדרוש גם פיצוי על החודשים קדימה ?