חיוב כרטיס אשראי

  • תביעה כנגד הוט - שאלה לעו"ד
    שמוליק | 08/09/2009 08:23

    שלום רב. פניתי אליך בעבר בנושא חיוב כ. האשראי שלי, ללא הרשאתי, ע"י חב' הוט. המלצת לי להתלונן בפני מש' התקשורת וכך עשיתי, כמו כן פניתי לחב' האשראי לברר את "הסיפור" מול הוט וכמובן לזכות אותי על החיוב. אני רוצה להזכיר שהוט הסבירו את עניין חיוב הכרטיס שלי בטענה שאשתי כביכול מסרה להם אותו בטלפון ואף "התגאו" שיש להם הקלטה של השיחה הרלוונטית, בינם לבינה. "בבירור" פנימי שנערך בהוט התברר שאין להם הקלטה כזאת ולא היתה להם הקלטה כזאת אף פעם !!!! בכל זאת דרשתי לקבל הסבר איך בכל זאת קרה שחוייבתי עבור חשבון של אדם אחר ? התשובה שקיבלתי זה - שאין מה לעשות ככה זה ??? + חזרו על הטענה המטופשת שרק דרך אשתי הם יכלו לקבל את המספר כי אחרת אין להם הסבר איך חוייב הכרטיס שלי. (טיפשות, חלמאות ותשובות והתנהלות מרגיזות) האם יש לי כלים לפיצוי כמו תביעת מקסימום בתביעות קטנות ? בתודה שמוליק

    • חיוב כרטיס אשראי
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/09/2009 16:42

      שלום שמוליק, איני זוכר את כל הפרטים ועמך הסליחה אם אני חוזר על עצמי בשאלה האם הועברו בעבר תשלומים כלשהם באמצעות כרטיס האשראי הזה לאותה חברה? אם כן, מתקבל לדעתי הרושם שמדובר בפעולה רשלנית ויש מקום לבוא חשבון עם החברה. ואולם, אם מדובר בתשלום ראשון באמצעות אותו כרטיס לחברה, תיאלץ להסביר לביהמ"ש איך לדעתך הגיעו אל החברה פרטי הכרטיס. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות