תביעה קטנה

  • תביעה נגד חברת פלאפון
    זאב | 05/09/2009 08:54

    ביוני טסתי לאוראינה לשבועיים פניתי לפלאחו"ל ונאמר לי שאני יכול לטוס עם הפלאפון שלי רק שהקליטה חלקית בכמה אזורים באוקראינה והם ממליצים לקחת פלאפון נוסף בשדה תעופה נאמר לי גם שבערים המרכזיות אין בעיית קליטה נחתתי באוקראינה עם הפלאפון האישי שלי ולא הייתה קליטה בכל אוקראינה אפס קליטה יצרתי קשר עם פלאחו"ל והם לא הצליחו לסדר את הבעיה הם היציעו במקביל כרטיס חיוג שגם לא עבד לאורך כל הטיול הייתי ללא אפשרות חיוג או יצירת קשר דבר שגרם לי לעוגמת נפש והרס החופשה במכתב מחברת פלאפון נמסר לי שאמר שהקליטה היא חלקית והם היציעו לקחת פלאפון נוסף בשדה זה לא המיקרה שלי אין קליטה לגמרי אם החברה הייתה מיידעת אותי שיש אפשרות שלא תהיה קליטה לגמרי כמובן שהייתי לוקח פלאפון נוסף שאלתי היא האם כדאי לתבוע את פלאפון בתביעות קטנות בתודה מראש זאב

    • תביעה קטנה
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/09/2009 09:54

      בוקר טוב זאב, בנסיבות אותן תיארת לפיה הסתמכת על דברים שנאמרו לך ע"י החברה וכתצואה מכך נמנע ממך מלעשות שימוש במכשיר הטלפון הנייד (ובכרטיס הטלפון) יש מקום, לדעתי, להגשת תביעה קטנה. כדאי להקדים לתביעה מכתב התראה הכולל דרישת פיצוי ורצוי שהמכתב ייכתב ע"י עו"ד. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות