תביעה נגד חברה שחדלה לפעול

  • תביעה נגש חברת נטוראפיל לאחר פשיטת רגל
    יאנה | 04/09/2009 11:02

    שלום, רב! בשנת 2003 ביצעתי עסקה עם חברת ביוטיפול אינטרנשיונל בע''מ (נטוראפיל) בשווי של 11000.00 שקל על העסרת שיער בלייזר לצמיתות!!!!! יש לציין כי טיפולים מתבצעים אחת לחודשיים וחצי-שלושה חודשים כי זה צירוף של מספר מקומות בגוף (רגליים, פס טבור ומפשעות). במהלך תקופה  הזו פעמיים הייתי בהריון ופעמיים הנקתי ולכן לא יכולתי להמשיך בטיפולים (מבחינת החברה אסור לבצע טיפולים בהריון והנקה!!!). לפני כי מספר ימים באופן אקראי משיחה עם ידידה שלי נודע לי כי חברה פשטה רגל! לאחר שיחה טלפונית לחברת נטוראפיל עם גברת, אשר מוכרת לי מטיפולים שלי בעבר, הסבירה, כי חברה חדשה, שקנתה את זכיות של חברת נטוראפיל ,קנתה לעצמה שם של החברה בלבד ולא לקוחות וחובות שנשארו מחברה הקודמת. לסיכום: העסקה שנחתמה בשנת 2003 לא השיגה את הבטחותיה!!! כסף שולם במלאו, אך השיער כמו שהיה כך גם נשאר!!!  (לפני מספר שבועות הפסקתי להניק את בני הקטן בן שנה, ואף אחד לא הודיע לי בשום אמצעי  על התרחשוית בחברה שלפי דברי של אותה גברת התרחשו לפני שנה פלוס ). השאלה שלי, האם התביעה זו היא תביעה לתביעות קטנות?הפיצוים שאני דורשת מהחברה זה סכום שזהה לסכום שהיה שווה 11000 שקל לשנת 2003 כולל התייקרות עם השנים.

    • תביעה נגד חברה שחדלה לפעול
      עו"ד אפי אהרונוב | 07/09/2009 20:25

      ערב טוב יאנה, רצוי לבדוק את הסטאטוס המשפטי המדויק של החברה לפני שפועלים נגדה. בשלב ראשון כדאי לשלוח מכתב לחברה ולדרוש את השבת הסכום. כדאי למען אותו גם למנהל/בעלי החברה באופן אישי. לפי תגובתם יש לשקול כיצד להמשיך הלאה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות