תביעה בגין הטעיה

  • סלקום
    אלונה | 03/09/2009 12:07

    תביעת חברה סלולרית אלונה19/08/2009 15:40 שלום אני לקוחה עסקית של סלקום יש לנו 8 מכשירים בחברה לפני כשנה שנה וחצי ככה קצת יותר קיבלתי מכתב לשני מספרי טלפון ספציפים מתוך ה-8 שקיבלתי מתנה להחליף את 2 הטלפונים נללו לאחד מארבעה שמוצעים בקטלוג אחרי שבדקתי ע"ג המכתב באותיות הקטנות שאין כל התחייבות!!! ואחרי ששאלתי אתץ נציג השירות שטיפל בי ממש כך אני לוקחת את הטלפונים הללו ולא מתחייבת אין כל התחייבות הוא אמר לי לא זה מתנה! והיום שאני לא חייבת להם שום סכום על ציוד אני מעכוניינת להתנתק מהם הם טוענים שאני בזמן שהחלפתי טלפון (שדרוג) שבעצם זה בא מהם עם הגבלה אם זה היה שדרוג הייתי יכולה לבחור את אחד הטלפונים המובילים. בקיצור שבזמן שהחלפתי את הטלפונים התחייבתי למינימום שימושים 120 ש"ח בחודש שזה יוצא סך בכל כללי 4000+ לכל התקופה. לא היה ולא נברא לא חתמתי על כלום ואני מעוניינת להתנתק מהם סופית וכדי להתנתק רוצים לחייב אותי ב 4000 א"ש על כל מכשיר בערך. אני מעוניינת לתבוע אותם האם יש עילה? יש סיכוי לביטול הנושא? הם טוענים שדיברו עם היועץ המשפטי שלהם והוא טוען שלמרות שלא חתמתי על מסמכים עצם העובדה שזה מופיע לי החשבוניתץ זה טופס משפטית (אז מה הם יכולים להלביש על דעת עצמם חיובים ע"ג החשבוניות ואם לא שמתי לב משמע "אכלתי אותה" אני צריכה לשלם על דבר שלא היה בידיעה ולא חתמתי ולא אישרתי דבר כזה!

    • תביעה בגין הטעיה
      עו"ד אפי אהרונוב | 03/09/2009 22:00

      ערב טוב אלונה, באם חברת הסלולר הבטיחה לך מכשירים ללא עלות וחייבה אותך בעלות נוספת את רשאית לתבוע החזרת הכספים וכן פיצוי על עוגמת הנפש וההתנהלות הפסולה. ראוי להגיש במקביל תלונה למשרד התקשורת. הטענה של חברת הסלולר שהופעת הסכום בחשבונית מהווה הסכמה מצדך היא תואנת שוא. מדובר בסכום חודשי לא גבוה ובהחלט יתכן שלא הבחנת בכך, ובכל מקרה, זה לא מכשיר את ההתנהלות הפסולה שקדמה לכך. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות