תביעה בגין איחור באספקת מקרר

  • מופנה לעו"ד אפי:הטעייה עפ"י ס' 2 לחוק הגנת הצרכן
    סטודנט | 02/09/2009 16:29

    הגעתי לחנות ניופאן למטרת קנית מקר לאחר התרשמותי ממקרר מסויים (האייר) עם 7 שנות אחריות בצבע מסויים מנהל של אותה חברה בירר לי את המחיר והוא היה בתקציב שלי כמו כן התנאי לרכישת המקרר הייתה שיסופק בתאירך  23/09/09  מכיוון שהנני עובר לדירה חדשה בתאריך הנ"ל ועל מנת שנגר יגיע לבצע עבודה במטבח ולבנות מקום מיוחד למקרר עם ארונות. אותו מנהל הבטיח לי שאין שום בעיה לספקו ואף כי אותו מקרר ישוריין למעני . הגיע התאריך ויצרתי קשר עם מוקד של ניופאן בכדי לברר מתי יגיע המוביל וצויין שאין להם משלוח ליום הזה אך יהיה אפר רק לתאריך 25/08/09 בלב ברירה הסכמתי ודחיתי את עבודת הנגר לתאריך החדש. כאשר הגיע היום המיוחל להגעת המקרר שוב יצרתי קשר עם ניופאן בוקר בכדי לדעת פחות או יותר את הגעת המוביל אך במפתיע נאמר לי שאין להם את המקרר במלאי כבר כמה שבועות ויהיה במלאי כאשר יגיע משלוח מחו"ל עד כחודש בערך. נכון לרגע זה אין לי מקרר ואף ניסיתי לדבר עם מנהל בכיר מאוד מניופאן אך הגענו למבוי סתום כי מה שהוא יכל להציע לי זה רק מקרר מתצוגה מלא דפיקות ושריטות  ופיצוי על סך 300 ש"ח. הסברתי לו שהזמנתי מקרר חדש ולא מתצוגה ורק הנסיעות מהצפון לרשל"צ עלו לי כ 200ש"ח דלק ואף הראתי לו קבלה על אותו יום ושעה שיצאתי. הוא מצידו לא עניין אותו ודיבר אלי בצורה ובטון מזלזל ואף בברוטליות כגון: אין לי כוח אני עצבני כבר אתה מבזבז לי את הזמן או שתסכים או להצעה או שתחכה למשלוח הבא".אינני מבין איך אני בתור הלקוח (הצד החלש) אמור להתמודד מול החברה הענקית ניופאן (המד החזק)?מבקש עזרה.והאם אכן הייתה הטעייה מה אני אמור לעשות?עפ"י ס' 2 לחוק גם לא אמרו לי שאין במלאי וגם לא סיפקו לי במועד שהובטח. תודה רבה לכל מי שרק יעזטר לי.

    • תביעה בגין איחור באספקת מקרר
      עו"ד אפי אהרונוב | 03/09/2009 09:29

      בוקר טוב סטודנט, יש מקום להגשת תביעה קטנה כנגד החברה בגין הנזקים שנגרמו לך לרבות עוגמת נפש באיחור והיחס המזלזל. ניתן להסתייע בעו"ד בטרם הגשת התביעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • קודם כל תודה על העזרה. שווה להגיע לפשרה?
        סטודנט | 04/09/2009 02:52

        היום התקשרו אלי מהחברה והציעו לי דגם יותר משוכלל +פיצווי על סך 700ש"ח האם בכל זאת כדי להסכים לפשרה או לתבוע אותם???שוב תודה לך וכל הכבוד לך על היוזמה שלךמ לעזור לכל כך הרבה אנשים