ספק סלולר שלא מיידע את הלקוח על בעיות קליטה

  • שרות שלא מסופק בהתאם לחוזה עם אורנג'
    שרית | 02/09/2009 14:14

    שמי שרית ואני גרה ברמת הגולן , עברתי מפלאפון לאורנג' לפני כחצי שנה ומאז יש המון בעיות קליטה, ניתוקים(שאני חוזרת אליהם), חוסר קליטה וכדומה. יש לי עסק שמפסיד הרבה בגלל חוסר הקליטה. הגיע בודק של אורנג' שאישר שאין קליטה באזור. אז איך מוכרים שרות כשיודעים שיש בעיות באזור?. הם עושים בעיות בבקשת הביטול. יש עילה לתביעה? תודה.

    • ספק סלולר שלא מיידע את הלקוח על בעיות קליטה
      עו"ד אפי אהרונוב | 02/09/2009 23:16

      ערב טוב שרית, אינך הראשונה המעלה בפניי טענה כזו כנגד ספק שירותי טלפון סלולרי. באם אין לתופעה הזו אינדיקציה ברורה בחוזה הרי שלעניות דעתי מדובר בהטעייה ויש מקום לתביעה ויתכן שאף לתביעה ייצוגית. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות