תביעה בגין נזק שגרם מוביל

  • שבירת טלויזיה על ידי מרכיב הארון שהוזמן
    נרקיס | 28/08/2009 10:57

    אני רכשה ארון דרך ערוץ הקניות בטלויזיה,הגיעה ההזמנה על ידי המוביל שתוך כדי הרכבת הארון ניפץ טלויזיה lcd בשוויי של 3600 ש"ח, נתבקשנו לשלוח פקס לחברה המספקת את הארון שבו מופיע מחיר הטלויזיה,כך עשינו ולא קיבלנו שום תגובה מהחברה כי הם טוענים שהמוביל אחראי,המוביל מעוניין לפצות בטלויזיה חדשה ואמי כבר לא מעונינת מכיוון שרכשה,מה עושים הלאה,על מי האחריות ?

    • תביעה בגין נזק שגרם מוביל
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/08/2009 22:01

      שבוע טוב נרקיס, אני מבין שהמוביל קיבל על עצמו את האחריות לנזק והמחלוקת היא רק על אופן השבת הנזק. במצב כזה מומלץ לפנות אליהם בכתב ולדרוש פיצוי כספי על הנזק ועוגמת הנפש ולאיים בתביעה. ניתן להעזר בעניין בעו"ד. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תודה על התשובה,אבל מי זה אליהם ?
        נרקיס | 30/08/2009 09:19

        המוביל מוכן לפצות אבל מתחמק,נעלם מהשטח,איום מתביעה לא מפחיד אותו,לי אין כסף לתביעת עו"ד ולא לאימי שנתמכת ביטוח לאומי איך ניתן לפתור את הבעיה?