תביעה קטנה נגד בנק

  • שאלה לגבי תביעות קטנות
    שלומי יוסף | 18/08/2009 09:34

    שלום רב, בכוונתי לתבוע את בנק המזרחי. בטופס שמופיע באתר האינטרנט (קישור להלן), פרטי הנתבע רשומים כאדם פרטי (שם פרטי, משפחה וכו'). אילו פרטים עליי למלא בטופס ? האם התביעה היא נגד הסניף או שעליי למלא את פרטי המשרדים של הבנק ? שאלה נוספת - האם ניתן להביא הקלטות שיחה לבית משפט או לצטט מתוך הקלטות ?

    • תביעה קטנה נגד בנק
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/08/2009 22:58

      ערב טוב שלומי, הנתבע במקרה הזה הוא הבנק ועליך לציין את פרטיו לרבות מספר החברה ברשם החברות (השקול למספר תעודת הזהות של אדם פרטי). כמובן שאתה רשאי להציג בדיון הקלטות. רצוי לצרף תמליל לכתב התביעה וליידע את הצד השני על כוונתך לעשות זאת בטרם הדיון. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תודה רבה אתם מדהימים :) יישר כח !  לת
        שלומי יוסף | 19/08/2009 00:36