הכנות לדיון

  • הזמנת מוצר באמצעות אינטרנט
    סיוון | 17/08/2009 10:55

    שלום רב, הזמנתי מוצר מחברה מסוימת באמצעות האינטרנט. לאחר שהמוצר הגיע אליי גיליתי שחסרים לו חלקים בנוסף צורף מטען שאינו תואם. פניתי לחברה והם שלחו לי את החסר. ניסיתי להפעיל את המוצר ומשלא הצלחתי פניתי שוב לחברה והתברר ששלחו לי כרטיס זכרון שאינו תואם את הדגם של המוצר. החברה בקשה שאשלח את המוצר אליהם חזרה . בשלב זה כבר התייאשתי בקשתי את כספי חזרה , החברה סירבה אז בקשתי זיכוי לקניית מוצר אחר גם לכך סירבה והציעו לי מכשיר חדש. יצוין כי לא היה לי צורך עוד במכשיר זה, כייון שזה היה מיועד להיות מתנת יום הולדת ובשל כל התקלות שנגרמו נאלצתי לרכוש מכשיר מחברה אחרת ואין לי צורך במכשיר.יצוין כי החזרתי לחברה את המכשיר בקשתי שלא ישלחו לי חדש על מנת לא להגדיל נזקיהם המכשירא אינו נמצא ברשותי כבר שנה (נקבע כבר מועד לדיון בבימ"ש) לאור חילופי המשלוחים והתנהלות החברה פספסתי את המועד של 14 יום המזכה אותי בהחזר כספי השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לקבל החזר כספי (לא מוצר חדש)? יש פרטים חשובים שעלי לציין בדיון?

    • הכנות לדיון
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/08/2009 23:43

      ערב טוב סיוון, כדאי לחשוב על דרכים להוכיח לביהמ"ש כי נגרם לך נזק כספי עקב התנהלות החברה: למשל צירוף ראיות לכך שרכשת מכשיר אחר - קבלה או אפילו עדות של מקבל/ת המתנה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות