מוצר פגום

  • עצם חדה בנקניק
    משה | 12/08/2009 00:25

    ניתי את מוצר זוגלובק  כלטוב פסטרמה רומנית ותוך כדי אכילה ממש נפצעתי כשנגסתי משהו חד וקשה לתדהמתי גיליתי עצם חדה  בנקניק והדבר גרם לי עגמת נפש רבה מאד וסבל רב מה עלי לעשות ואיך באפשרותי לתבוע יש לי את העצם אצלי תודה משה

    • מוצר פגום
      עו"ד יקי רנד | 12/08/2009 08:36

      עלייך להגיש דרישה כספית ליצרן, ובמידה והצעת הפיצוי לא תהיה משביעת רצון, תוכל להגיש תביעה. מאחר ונגרם לך נזק גוף ולא רק עוגמת נפש, דהיינו מדובר בתביעה עם נפח, מומלץ להיוועץ בעו"ד טרם נקיטת פעולה.

      • איזה סכום עלי לבקש כפצוי לדעתך.
        משה | 17/08/2009 22:35

        תודה, הדבר גרם לי לפציעה קלה ודם, אבל לא פניתי לרופא , השאלה, איזה סכום עלי לבקש כפצוי לדעתך תודה רבה