"המוציא על חברו עליו הראיה "

  • האם ניתן לתבוע חברת סלולר, הסוכן התחייב ושיקר
    אוהד רווח | 09/08/2009 13:25

    קודם כל תודה לעונים.חתמי על התחייבות לחברת פלאפון וגיליתי שמה שהבטיח לי סוכן המכירות היה שקר מוחלט, לדוגמה: זיכוי על סך 40 ש"ח כל חודש שלא קיבלתי, חיובים שהוא לא סיפר לי עליהם וזיכוי ראשוני חד פעמי שלא קיבלתי, אין ספק שהוא התחייב לזיכויים אלה הוא גם לא מכחיש, פשוט חברת פלאפון מתעלמת ממני וסוחבת אותי ימים על גבי שבועות ללא מענה ובינתיים חוייבתי מהאשראי מעבר להסכמתי. שאלתי היאהאם יש עילה לתבוע, אני בטוח בצדקתי השאלה היא האם בית המשפט יתייחס לתביעה, והאם נטל הוצאות המשפט ייוחסו לחברת פלאפון במידה והצדק איתי?תודה רבה לעונים

    • "המוציא על חברו עליו הראיה "
      עו"ד | 09/08/2009 15:19

      1. אם מה שהובטח לך הופר יש לך עילת תביעה . 2.רצוי שיהיה לך הוכחות לדבריך (תתקשר בנימוס לסוכן ותקליט את השיחה -זה כביל בבימ"ש). 3לאחר שיש לך ראיות תגיש בבימ"ש לת.קטנות תביעה או לביטול עסקה עקב טעות והטעייה או לקבלת מה שמגיע לך . רצוי לצרף את חב ' הסלולר כנתבעת שנייה . בהצלחה .

      • תודה רבה  לת
        אוהד | 09/08/2009 19:27