זיוף פרטים בהתקשרות עם ספק טל. סלולרי

  • סלקום
    dudipe | 06/08/2009 21:03

    בשנת 2008 קיבלנו פנייה מהמחלקה המשפטית של סלקום בנוגע לחוב שיש לנו בעבור שניי מספרים שעברו ניוד מחברת פרטנר . לאחר שהסברנו להם שדבר כזה מעולם לא קרה ואין לנו כאלה מכשירים ומעולם לא עשינו ניוד הם נתנו לנו את השמות של בעלי המנויים ומה שהתברר לנו זה שמי שעשה את הניוד זאת בחורה שיצאה עם אחי לחודש חודשיים וכנראה שהיא רצתה לעבור לסלקום ולקבל תנאים של לקוח עסקי אז היא רשמה את העוסק מורשה שלנו ללא ידיעתו של אחי וללא ידיעתנו בנוגע לזה . היא יכלה להשיג את העוסק שלנו שזה ה - ת.ז של אחי דרך רשיון נהיגה ת תעודת זהות , חשבוניות שהיו ברכב ועוד . לפי מה שהבנו באותה תקופה זה שהנציג של חברת ניוקום תקשורת בע"מ שהם עובדים עם סלקום השאיר לה את החוזה ואמר לה שתחתים את שלמה ושהוא יחזור מחר לקחת . מתיי שקרה כל הסיפור אחי הגיע למרכז שירות הם אמרו לא שהיא שילמה את החוב שלה ושהנושא נסגר . פתאום לפניי כיומיים הנושא עלה שוב וזאת לאחר שחשבנו שזה כבר נסגר . כיום החוב עומד על 13000 ש"ח וסלקום אומרים לנו להגיש תלונה במשטרה כנגד אותה בחורה ואז הם יטפלו בזה . כמובן שיש לנו העתק של החוזה שאין שם שום חתימה של אחי ורואים בו כל מיני שינויים כמו מחיקת ת.ז קודמת והוספת המספר של אחי . אמצעי התשלום הוא גם לא שלנו אלא של אותה בחורה . כמובן שמה שהבחורה עשתב זה גניבת זהות וכמובן שגם מה שסלקום עשתה זאת עבירה . ברצוני לדעת מה לעשות עכשיו להגיש תלונה כנגד הבחורה ? כנגד סלקום ? כנגד שניהם ? ומה הם הסיכויים בתביעה כזאת ? אני מודה לכם על העזרה . כמו כן נכון להיום סלקום אינה מאפשרת לנו לשדרג את המכשירים הישני ואני רוצה לדעת אם יש לי עילה לביטול חוזה עקב אי מתן שירות . תודה דודי פסח

    • זיוף פרטים בהתקשרות עם ספק טל. סלולרי
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/08/2009 23:45

      שבוע טוב דודי, ודאי שיש לאחיך עילת תביעה כנגד אותה בחורה על כל הנזק הכספי שנגרם לו בתוספת פיצוי. כמו כן, באם ספק השירותים הסלולריים התרשל בבדיקת טופס החוזה יש מקום לתבוע גם אותו. לגבי ההיבט הפלילי של העניין, נא הפנה שאלתך לפורום הפלילי באתר. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות