ביטול הזמנת צימר ע"י בעל המקום

  • ביטול צימר מצד בעל צימר
    יניב | 04/08/2009 22:54

    ליפני כשבוע התקשרתי לבעל צימר באיזור נהריה ושאלתי אותו האם יש לו צימר פנוי משפחתי, הוא אמר לי שכן והבאתי לו מס' כרטיס אשראי והזמנתי שני צימרים.תוך כדי השיחה המליץ לי בעל הצימר להשיג עוד זוג ואז כל התחם יהיה שלי. כמובן לאחר חיפושים ומאמצים סגרנו גם את הצימר השלישי. היום לאחר כשבוע התקשר אלי בעל הצימר ואמר לי כי הוא נאלץ לבטל אותי מכיוון שלקוח אחר רוצה לעשות אצלו חינה בתאריכים שלנו ולכן מכיוון שעליו הוא מרוויח יותר הוא מבטל אותנו(שלושת הזוגות עם הילדים) . כמובן שהתרעמנו על כך ולכן שאלותי הם: האם אני יכול לתבוע אותו על עוגמת נפש? האם מותר לא לבטל אותי בשביל לקוח אחר? היכן הגנת הצרכן במקרה זה? עלי לציין שבמשך כל הערב חיפשתי צימרים והכל מלא הוא ממש דפק לי ולחבריי את הטיול. אשמח לקבל קצת יעוץ בעניין זה בתודה מראש יניב

    • ביטול הזמנת צימר ע"י בעל המקום
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/08/2009 22:15

      ערב טוב יניב, באם בהסכם ההתקשרות לא ניתנה לו אפשרות לבטל, הביטול אינו כדין ויש מקום לתביעה ודרישת פיצוי. באם הוא הותיר לעצמו בהסכם ההתקשרות אפשרות ביטול, אזי כיון שמדובר בפחות משבוע אני מתקשה לראות בימ"ש שיאשר זאת ולכן יש מקום לתביעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות