ביטול טיסה

  • דחייהוביטול טיסה חודשיים לפני טיסה - אליטליה
    ציונה | 29/07/2009 10:16

    שלום, רכשתי במזומן 2 כרטיסי טיסה לארגנטינה, שבועיים אחרי נודע לי מהמשפחה שם לא לבוא כי יש מצב חרום של שפעת חזירים . ביקשתי לדחות או לבטל, נאמר לי שלא ניתן כי רכשתי במחיר מבצע ללא אפשרות ביטול או שינוי. כל הפרטים המגבילים לא נמסרו לי בעת הכירטוס. רק שאם אבטל אקבל רק את המיסים חזרה, מדובר באליטליה. מה ניתן לעשות ? הם לא עונים לטלפונים, ולא מחזירים תשובה למיילים שלי. תודה

    • ביטול טיסה
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/07/2009 23:20

      בהנחה שההזמנה היא מול שלוחתם בישראל אתם רשאים לבטל את העסקה עד 7 ימי עבודה לפני מועד הטיסה, כאשר הם יוכלו לדרוש מכם דמי ביטול של 100 ש"ח או 5% ממחיר העסקה - הנמוך מביניהם.

      • ביטול טיסה אליטליה
        ציונה | 30/07/2009 09:11

        שלום, תודה על התשובה המהירה !! האם ניתן לצטט לי את החוק עליו מבוסס, או פסיקה כדי שאוכל לבוא עם זה לחברה. כי הם לא מוכנים לכלום , רק אמרו לי שמה שמגיע לי זה רק החזר מס. אני שילמתי 2000 דולר במזומן . מודה על העזרה . ציונה

      • ביטול טיסה אליטליה
        ציונה | 30/07/2009 15:41

        שוב שלום, הודיעו לי מאליטליה שיסכימו לדחות לי את הטיסה בקנס של 300 $, ולגבי ביטול הם לא מוכנים , רק יחזירו לי את המיסים בלבד. וכבר איימו שזה יהיה מול עורך דין. מה דעתך, מצפה לתשובה, ואיך אוכל למצוא את הסימוכין על ההחזר ביטול של 7 ימים לפני טיסה. כאמור ביקשתי ביטול 78 ימים לפני הטיסה, וכל הסכום שולם מראש. כשהטיסה בתאריך 08.09.09 תודה

        • ביטול נופש
          עו"ד אפי אהרונוב | 30/07/2009 22:28

          ערב טוב ציונה, הוראת החוק הרלבנטית היא סעיף 14ג לחוק הגנת הצרכן, התשמ"א - 1981, והיא ארוכה מדי מכדי להביאה במסגרת הודעה זו. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

          • ביטול טיסה - אליטליה
            ציונה | 02/08/2009 08:50

            שלום רב, תודה רבה על העזרה. אני מקווה שבקשתי לביטול עם הגיבוי של החוק ששלחת לי יעזור מול חברת התעופה. כבר אמרו לי שזה יהיה עו"ד מול ע"וד, אני מאד מקווה שיחזירו לי את הכסף מינוס האחוזי ביטול. הם מתרצים את סירובם בכך שזה היה מחיר מבצע. תודה.