משלוח כתבות לכתובת הדוא"ל

  • דואר זבל
    ניצן | 28/07/2009 15:46

    שלום רב, אני מקבל דואר מאתר IFEEL שזה אתר מגזינים. הם רושמים בתחילת המייל שהמייל אינו מכיל דואר פרסומי. המייל מכיל כתבות בנושאים שונים. הכתובת שמסופקת להתנתקות היא לא קיימת. הם מספקים מייל שגוי - בדקתי. ניסיתי להתנתק דרך האתר שלהם ו- זה רושם שביטל את ההרשמה אבל גם לא עבד ואני ממשיך לקבל מיילים. מה לעשות? (אני אישית חושב שמאחר והם מגזין אז משלוח כתבות הוא כן דואר פרסומי כדי שאני יקנה את המגזין...) תודה, ניצן זה נחשב לעברה?

    • משלוח כתבות לכתובת הדוא"ל
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/07/2009 19:00

      ערב טוב ניצן, נכון להיום, החוק פורש כאוסר דבר פרסומת ולא מידע. יתכן ובעתיד בתי המשפט ירחיבו את הגדרת 'פרסומת' גם לפרסומת עקיפה אך כרגע זה לא המצב. העובדה שאינך מצליח לשלוח להם בקשה להפסקת השירות אינה תקינה. אולם פסיקה מהימים האחרונים קבעה שבמצב כזה עליך לפנות אליהם בכתב ורק אם לאחר מכן הם ימשיכו לשלוח לך את הדואר - יש מקום להגיש תביעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תודה רבה
        ניצן | 28/07/2009 19:59

        המון תודה על התשובה המהירה. אני ינסה את זה. ניצן