החזרת מזגן חדש

  • החזרת מזגן אלקטרה
    גיא לובצ'יקין | 27/07/2009 13:00

    שלום רב, לפני כשבוע התקנו מזגן אלקטרה בבית. הובטח לנו כי זהו מזגן איכותי ושקט, ולצערנו התאכזבנו קשות- הקירור של החדר לוקח לפחות שעה, והוא אינו שקט כלל וכלל. אנו רוצים לדעת מה בדיוק המדיניות של החזרת המזגן, לאחר שהותקן ואיננו קיבלנו את תמורתנו הכספית! מאוכזבים מאד, ומחכים לייעוץ בדבר, תודה, גיא

    • החזרת מזגן חדש
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/07/2009 17:16

      ערב טוב גיא, הנחת המוצא שלי היא שרכשתם את המזגן בחנות של היצרן (נא תקן אותי אם רכשתם אותו בדרך אחרת). במצב כזה, אם בחנות מוצג באופן בולט נוהל החזרת מוצרים של החנות הרי שאתה יכול להחזיר את המוצר בהתאם לנוהל. אם לפי הנוהל אינך יכול להחזיר את המוצר, יתכן ותעמודנה לך עילות חוזיות. באם לא מוצג בחנות נוהל שכזה,אתה רשאי לבטל את העסקה, ולהחזיר את המוצר באם המוכר סרב לקבלו תוך 7 ימים ממועד הסירוב. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • גם אצלנו!
        נאור | 29/07/2009 09:12

        גם אצלנו זה קרה בדיוק אותו דבר, ולא יודעים מה לעשות עם זה. מה שיותר מרגיז זה שאין מי שיענה שם בשירות של אלקטרה. לדבר ללמפות!