תביעה נגד חברת הסלולר

  • תביעה נ' חברת סלולאר
    ליאור | 26/07/2009 19:24

    לאחר ששדרגתי את מכשיר הסלולאר שלי למכשיר חדש, נתקלתי בבעיות קליטה קשות בבית שאני גר. חברת הסלולאר מודה בבעיה והציעה לי פתרונות של העברת השיחה לטלפון הקווי בבית, שימוש באוזניית בלוטוס לאחר שסרבתי לקבל את הפתרונות הללו מפאתי אי נוחות , מנהלת הטכנית ציינה בפני שאין הם מתחייבים לספק קליטה מלאה בכל הארץ. בנוסף ציינה שניתן להחזיר מכשיר עד חודש מיום רכישתו בגלל בעיות קליטה (כיום נמצא אצלי כ4 חודשים). ציינתי בפניה שזוהי חובתם לספק לי קליטה לפחות בבית המגורים של הלקוח. האם אני רשאי לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות בגין סירובם להחליף את המכשיר ובגין אי סיפוק שירות מינמלי ללקוח? ואם כן מה סיכוי התביעה להתקבל. תודה.

    • תביעה נגד חברת הסלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 26/07/2009 21:11

      ערב טוב ליאור, בשלב ראשון יש לבחון את ההסכם בינך לבין החברה בכדי לראות למה הם התחייבו והאם הם עומדים בהתחייבות או לא עומדים בה. כמו כן לא ברור לי למה לקח לך כ"כ הרבה זמן בשביל לעמוד על הבעיה ולדרוש ביטול. נא פרט. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תגובה לעו"ד אהרונוב
        ליאור | 26/07/2009 22:23

        לאחר ימים ספורים ששדרגתי את המכשיר (לא יותר מ5 ימים), פניתי למוקד השירות בבקשה להחליף את המכשיר בגלל בעיות תפעול וקליטה, אך נענתי בשלילה משום שלטענתם לא ניתן להחליף מכשיר שנרכש במרכז שירות לאחר יום עסקים אחד! לאחרונה המצב הפך ליותר ויותר בלתי נסבל ובעיות הקליטה הפכו ליותר קשות עד שכמעט לא ניתן לנהל שיחה קצרה בלי שהיא מתנתקת. טענתם המרכזית הייתה שלא ניתן לספק קליטה מלאה בכל איזור בארץ, ציינתי בפניהם שהדבר לא הגיוני ומגוחך משום שישנם מספר מכשירים שלהם בבית ללא בעיות קליטה כלל.

        • מכשיר טלפון ללא קליטה
          עו"ד אפי אהרונוב | 26/07/2009 22:46

          ערב טוב ליאור, תודה על הרחבת הדברים. אני מציע בשלב ראשון לפנות אליהם בכתב, רצוי באמצעות עו"ד, לפרט את מהלך העניינים לרבות הטרטורים השונים והפניות הרבות שלך אליהם ולדרוש את ביטול הרכישה. אם זה לא יעזור, לשקול תביעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

          • מודה לך מאוד
            ליאור | 26/07/2009 23:15

            הפעילות שלך ושל האתר ברוכה מאוד.