היעדר תיעוד לתשלום

  • עילה לתביעת חדר כושר
    אושר | 24/07/2009 09:29

    לפני חצי שנה נרשמתי לחדר כושר ומאז אני לפחות 4 פעמים בשבוע מתאמנת, לקחתי גם שיעורים נוספים בתשלום. לפני יומיים יצרו איתי קשר מהמכון בטענה שלא שילמתי, הסברתי כי שילמתי במזומן בהתחלה אך לטענתם רשום להם כי לא, תהיתי בפניהם איפה הם היו חצי שנה ולא קיבלתי תשובה, לדאבוני חיפשתי את הקבלה ואני לא מוצאת, האם יש לי עילה לתביעה על עוגמת הנפש ובכלל מה אתה מייעץ לעשות במקרה כזה תודה

    • היעדר תיעוד לתשלום
      עו"ד אפי אהרונוב | 24/07/2009 10:43

      בוקר טוב אושר, אני מבין שהפסקת להתאמן במקום ואת מעוניינת בפיצוי. ככלל, כתובעת נטל הראייה להוכיח ששילמת הוא עליך והוא לא פשוט במקרה שלך בהיעדר מסמך כלשהו שמאשר את התשלום - הקבלה, אם כי הוא לא בלתי אפשרי. אם העניין בוער בקרבך ואת מוכנה גם לשאת בעלויות אפשריות של תביעה כזו (בזבוז זמן וכסף ותשלום הוצאות לצד השני במקרה שלא תזכי - וזו אפשרות סבירה. וגם במקרה שתביעתך תתקבל - סכום הפיצוי לא יהיה גבוה במיוחד) כדאי להתיעץ בעו"ד, ובכל מקרה, בשלב ראשון להסתפק במכתב דרישה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב פורום צרכנות