תביעת גננת על 'יחס לא שוויוני'

  • תביעה נגד הגננת של בני
    אורון | 21/07/2009 18:13

    שלום, הגננת של בני הודיעה לנו השבוע כי אינה רוצה שבננו ישתתף בקייטנה של הגן, לאחר סיום השנה. יצויין כי מדובר בגן פרטי, הכל החל מסכסוך בננו לבינה בעת שאחרנו יום אחד איחור של 5 דקות, הגננת ( שהינה וולגרית ואינה בעלת דרך ארץ כלל ) צרחה עלינו על כך שאיחרנו, אמרנו כי בחוזה רשום ש" הורה המאחר ישלם 15 ש"ח קנס" , הצענו לשלם אך זו טענה כי החוזה רק לצרכי הרתעה ואינה מעוניינת בכסף. מכאן ואילך היחסים היו קרים, בבוקר בקושי הייתה אומרת בוקר טוב לילד , איתנו כלל לא היתה מדברת בבואנו לקחת הילד, והשיא היה כשדפקה על דלתנו יום אחד וצעקה כי אנחנו מסיתים את ההורים האחרים נגדה. השבוע הודיעה לנו כי אינה רוצה את בננו אצלה בקייטנה. כהורים אחראיים לאלתר הוצאנו את בננו מהגן, שלחנו מכתב המודיע על כך , טענו לאפלייה משוועת ולהפרת החוזה האומר כי לילד ינתן יחס נאות, הדגשנו כי איננו יודעים מה יהיו ההשלכות של כך על הילד וכי אנחנו חוששים להשאיר הילד בגן. כמו"כ , החלטנו כי שאר התשלןם עבור חודש יולי ( בו הילד כבר הוצא ) ישולמו לה עבור ימי חופש , ועל חודש אוגוסט אננו מוכנים לשלם!! כאמור בגין אפלייה והפרת חוזה . האם יש לי עילת תביעה ?? דחוף לי דחוף תודה רבה !!

    • תביעת גננת על 'יחס לא שוויוני'
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/07/2009 21:00

      ערב טוב אורון, בהנחה שאין ביניכם חילוקי דעות כספיים תוכלו לתבוע אותה בעילות של חוסר תום-לב בביצוע החוזה או עגמת נפש אך קחו בחשבון שבאותה מידה שתעלו כנגדה טענות בלתי ניתנות לכימות וקשות להוכחה, תועלנה מן הסתם על-ידה טענות אחרות (למשל לשון הרע) כך שיתכן שבסופו של דבר תפסידו בהליך נגדה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב פורום צרכנות