ביטול החלטה שניתנה במעמד צד 1 בתביעות קטנות

  • בקשה לביטול פסק דין בתביעות קטנות
    אליהו | 21/07/2009 11:42

    שלום, אני התובע ושכחתי להגיע לדיון שנקבע ודחו את תביעתי וכן קיבלו את תביעת הצד שכנגד שכלל לא ידעתי עליה. הבנתי שאני צריך להגיש בקשה לביטול פסק דין, האם זוהי בקשה רגילה או שאני צריך לצרף לה תצהיר? תודה רבה לכולם

    • ביטול החלטה שניתנה במעמד צד 1 בתביעות קטנות
      עו"ד אבי פייס | 21/07/2009 12:03

      המועד להגשת בקשה לביטול החלטה שניתנה במעמד צד 1 הוא 7 ימים מיום המצאת ההחלטה.

      • השאלה האם אני צריך לצרף תצהיר לבקשה לביטול או לא?
        אליהו | 21/07/2009 12:49

        תודה

        • צריך לצרף תצהיר
          עו"ד אבי פייס | 21/07/2009 14:08

          הינך צריך לצרף תצהיר שיתמוך בבקשה ויסביר למה לא התייצבת.