הפרת חוזה שמירה על בית

  • חברות שכשלה
    ויקטור | 19/07/2009 12:20

    שאלתי עקב נסיעה לחול ביקשתי מחבר שישמור לי על הבית בדגש על הכלבים וגינה חדשה לגמרי הסיכום היה 1000-1500 שח לחודש וכמובן כל ההוצאות על הבית כל טלפון שלי מחול כלל התחמקויות רבות וגם חמתי נאלצה לבוא לנקות את הגינה עקב הזנחה כאשר חזרתי הגינה מתה המון יבלית ונאלצתי להביא גנן לנסות לשקם את הגינה לבסוף נאלצתי לייבש אותה ולפסיד את עלות הקמתה כשחזרתי הבן אדם נעלם ולא עונה לטלפון במשך חודש דרך חבר משותף נוצר קשר והוא הגיע אליי סיכום החוב על פי 1000 שח לחודש והוצאות הגיע ל3260 שח והוא ביקש לפרוס אותו הסכמתי לא שיש לי בררה והוא שוב נעלם לשלושה חודשים תפסתי אותו והוא ניסה להתחמק ולומר שהוא חשב שהוא משלם רק הוצאות שקר גמור וסוכם שהוא יכסה תשלומים לחנות חיות עד תום החוב הוא שילם פעם אחת ושוב נעלם הוא הבטיח לשלם שוב אך מתחמק כבר חודשיים אני בארץ כבר חצי שנה האים אני יכול לתבוע על הנזק לגינה ועל משיכת החוב לזמן כה רב תודה מראש ויקטור

    • הפרת חוזה שמירה על בית
      עו"ד אפי אהרונוב | 20/07/2009 20:41

      ערב טוב ויקטור, אתה יכול לתבוע אותו על הפרת החוזה והסבת הנזקים ולדרוש במסגרת התביעה הפרשי הצמדה. ואולם, כיון שאני מבין שהסיכום ביניכם הוא בע"פ תיאלץ לשכנע את ביהמ"ש בצדקתך כשמן הסתם גם לנתבע תהיה גרסה משלו. באם ביהמ"ש ישתכנע בצדקת הנתבע אתה עלול להפסיד ותיאלץ לשלם לו הוצאות משפט. בהצלחה. עו"ד אפי אהרונוב פורום צרכנות