תביעות קטנות - ריהוט

  • שולחן סלון פגום
    אל | 12/07/2009 17:00

    קניתי שולחן סלון הסשולחן הגיע פגום כאשר ישנה שערה דבוקה מתחת לצבע השולחן עם מלא פגיעות ונקודות של אבק מתחת לצבע בקיצור השולחן במצב גרוע ביותר , יש לציין שפניתי לחנות שרכשתי הם הבטיחו לי שולחן חדש , עד היום לא קבלתי כזה עברו מאז כבר במעט חודשיים האם אני יכול להגיש תביעה?

    • תביעות קטנות - ריהוט
      עו"ד יקי רנד | 13/07/2009 09:37

      במידה ובשולחן קיים פגם, אשר בעטיו, הסכים הספק להחליף השולחן, דבר אשר לא בוצע על ידו בפועל, הרי שיש בהחלט מקום להגשת תביעה, במסגרתה תדרוש החלפת השולחן בצירוף פיצוייי עוגמת נפש. לחלופין, במידה ומאסת בעסקה, לאור התנהלות החנות, תוכל לתבוע ביטול העסקה והשבת הכספים אשר שולמו על ידך, בצירוף עוגמת נפש.