תביעת נגר

  • תביעת נגר
    אפרת | 09/07/2009 11:21

    בשנת 2005 נגר ביצע לי הרכבת מטבח בסך 17000 ש"ח. לצערי מיד אחרי החלו ליפול ידיות והוא בא לתקן פעמיים ושוב נפלו, בפעם השלישית שנפלו הוא לא התייחס לפניותי ונשארתי עם ידיות שבורות עד היום. לפני כארבעה חדשים גיליתי סדקים מתפשטים בגב הארונות, ארון מעל המקרר שעומד ליפול ועוד הרבה בעיות. שאלתי היא האם יש באפשרותי לתבוע אותו ובכמה? חשוב לציין שלא נרשם בגוף החשבונית תקופת אחריות. תודה לתשובתכם

    • תביעת נגר
      עו"ד יקי רנד | 09/07/2009 15:18

      יש לערוך הבחנה בין נושא הידיות, לבין הפגמים אשר גילית בתקופה האחרונה. ידיות הארונות, היו פגומות מתחילת הדרך, והעובדה כי הנגר לא לאג לסדרן בזמן אמת כאשר נתבקש, תעמוד לו לרועץ ובהחלט יש מקום לחייבו בהקשר זה. באשר לפגמים החדשים יותר, כמו הסדקים בגב הארונות וכו', מדובר בענין בעייתי יותר, מאחר ואין לך אחריות, ובשל חלוף הזמן. במידה ותגיש תביעה, יצטרך ביה"מ לקבוע האם מדובר בבלאי סביר בארונות, או שמא מדובר בפגם.