אם לא נערך מכרז-נראה שאינו חוקי

  • תשלום דמי שמירה בגן
    איריס | 04/07/2009 08:55

    בגן ויצו שבני נמצאים קם ועד שמירה שהחליט לגבות 80 שקלים לילד בעבור שמירה. הועד הזה אינו נבחר על ידי כלל ההורים, לא התקיימה אספה בנושא נחיצות השמירה וכו' ומעולם לא קיבלנו ממנו ידוע כלשהו. עכשוו אני נתבעת על ידם לשלם את התשלומים הללו ואני מסרבת. היום קיבלתי זמון לבית משפט לתביעות קטנות. שאלתי: האם לועד לא ניבחר יש סמכות לכפות עלי תשלומים כלשהם? אנא עזרתכם דחוף!

    • אם לא נערך מכרז-נראה שאינו חוקי
      מרים | 06/07/2009 00:59

      הצעתי 1.פנה ליור הנהגת הורים ארצית-גב' אתי בנימין. 2. חייב להיות ועד הורים נבחר,ע"פ רוב ההורים. 3. בדוק מי המפקחת על הגן-פנה אליה לבדיקה. 4.מדוע העירייה לא ממנת את השומר? 5. חייבת להיות החלטה משותפת של ההורים לנחיצות השומר ואחכ להתייעץ עם הקב"ט העירוני בנושא כל טוב