תשובה

  • זכייה במשפט תביעות קטנות
    דפנה ינקו רבן | 02/07/2009 17:09

    בתאריך3.6.09 זכיתי במשפט כנגד חברת אופיר טורס,הפרוטוקול קבע 30יום לתשלום מתאריך הזכייה סכום של 1000 ש"ח את הכסף לא קבלתי ועברו שלושים יום . אנא עזרו לי כיצד עלי לפעול בתודה מראש דפנה

    • תשובה
      שרון | 02/07/2009 21:23

      אני הייתי מקדימה ושולחת מכתב ובו דרישה להעברת הסכום לאלתר ולא יאוחר מ - 3 ימים שאם לא תיאלצי לפנות להוצל"פ. במידה והכסף לא יועבר, עליך להגיש בהוצאה לפועל "בקשה לביצוע פסק דין" (את יכולה למצוא את הטופס באתר בתי המשפט או לחפש בגוגל). יש למלא את הפרטים בבקשה ולצרף עותק נאמן למקור של פסק הדין. במקביל ואפילו עוד בטרם הגשת בקשה לביצוע פסק דין, הייתי מבקשת להטיל עיקול זמני (שוב, יש טופס כי בהוצל"פ חייבים להגיש בקשות עם טופס), כך שיהיה מהיכן להיפרע (למרות שמדובר בחברה גדולה כמו אופיר טורס) זה גם מרתיע במידה מסוימת.