אכן מגיע פיצוי

  • איחור טכנאי
    nofarice7 | 02/07/2009 00:41

    שלום רב, יש לי מתקן של מים קרים בבית, טכנאי היה אמור לבוא אליי להחלפת מסננים [ יש לציין שנגמרה האחריות ואני משלמת מחיר מלא על השירות ] קבעו איתי בין 16-19 אך אף אחד לא הגיע... האם החוק שטכנאי לא מגיע ויש פיצוי כספי תופס במקרה הזה ?

    • אכן מגיע פיצוי
      תומר | 03/07/2009 12:02

      הפיצוי תופס במקרה שלך!!! לפי החוק הטכנאי אמור להגיע תוך שעתיים מהשעה 16:00. כך שגם אם הוא היה מגיע ב 18:30 הייתה לך עילת תביעה!! כמו-כן, בחוק זה אין(!!!) צורך להוכיח לבית-המשפט שנגרם לך נזק, עצם האיחור מזכה בפיצוי. גשי לבית- משפט לתביעות קטנות כדי לקבל את המגיע לך. את יכולה גם להתקשר למועצה לצרכנות ולהתייעץ איתם..

    • איחור טכנאי
      עו"ד יקי רנד | 03/07/2009 12:36

      הספק הפר מס' הוראות צרכניות בענינך. ראשית, ע"פ החוק, זמן ההמתנה המקסימלי הנו עתיים, ועל כן עצם תאום לטווח של שלוש שעות הנו אסור בתכלית האיסור. אי הגעת הטכנאי, מזכה אותך בפיצוי. במקרה של הגעה באיחור, רק שעתיים לאחר תום זמן ההמתנה מזכה בפיצוי ולא כפי שנכתב למטה.

      • בהחלט אפשר לתבוע אבל כדאי לדעת למה מתייחס החוק
        עובדיה | 31/07/2009 16:47

        נכון בהחלט על איחור /אי הגעת טכנאי אפשר לתבוע,אבל חוק הטכנאים מדבר על שירות למוצרים בשנתם הראשונה ולא על לקוחות שמועד האחריות שלהם תמה ואו לקוחות אשר רכשו הסכם שירות.