תמונות- תביעות קטנות

  • תמונות לצירוף לתביעות קטנות
    רינת | 30/06/2009 17:36

    שלום רב, בכוונתי להגיש תביעה קטנה בגין נהג שפגע בריכבי. תמונות הנזק צולמו במלצמה של הפלאפון ולכן אינן איכותיות וברורות. הדפסתי אותן על מנת לצרף לתביעה אבל רק בצירוף הסבר מילולי ניתן יהיה להבין את הנזק שנגרם (הפגיעה נראית כמו צל). האם בשל כך יתכן ותידחה התביעה? האם כדאי בכל מקרה להגיש?

    • תמונות- תביעות קטנות
      עו"ד יקי רנד | 06/07/2009 08:54

      אם התמונות בלתי ברורות בעליל, עדיף לא לצרפן. אם הן תורמות במשהו, אשר יכול לסייע בתיק, ניתן לצרפן, וביה"מ יחליט האם להיעזר בהן לצורך קביעות עובדתיות אם לאו.