נעליים פגומות

  • מוצר פגום- אובדת עצות
    דנה | 24/06/2009 09:54

    קניתי נעליים בסך 480 ש"ח נעלתי אותן פעם אחת בלבד. עקב הנעל מצופה ציפוי עור והוא החל להתקלף. דבר שהורס את חזות הנעל בצורה חד משמעית. פניתי לחנות וביקשתי לתקן את הנעל מאחר שעבר רק שבוע וחצי מיום הקנייה. נאמר לי ע"י הבעלים שדה בעיה שלי שהנעל נפגמה ושהוא לא מוכן לתקן. מה לעשות? יש לי סיכוי בבית משפט לתביעות קטנות? תודה על העזרה.

    • נעליים פגומות
      עו"ד יקי רנד | 24/06/2009 10:45

      אני סבור שיש לך בהחלט סיכויי תביעה טובים. קילוף ציפוי עור, תוך זמן כה קצר, ולאחר שעשית שימוש כה מועט בנעל, בהחלט מלמד כי מדובר בפגם בנעל, ואין מדובר "בבלאי טבעי". על החנות להחליף לך הנעל או להשיב לך את כספך ובאם לא תעשה כן, יש מקום להגיש תביעה.

    • מאיפה קנית ?
      עינת | 24/06/2009 11:16

      קרה לי אותו מקרה בדיוק !!! מאיפה קנית ? אשמח אם תוכלי לענות לי כי ייתכן שזה מאותה רשת...

      • קניתי בחנות בתל אביב החשמל 15  לת
        orit_79 | 24/06/2009 17:22