אשרור חוק הספאם

  • חוק דואר זבל
    עמוס | 04/06/2009 18:28

    אם נירשמתי לאתר מסויים ליפני כניסת החוק .בכניסת החוק האם אפשרי לאתר ליחס את הרישום כהסכמה למשלח מייל או שהוא חייב לקבל הסכמה נוספת תודה עמוס

    • אשרור חוק הספאם
      עו"ד יקי רנד | 07/06/2009 10:44

      אין צורך באשרור הסכמתך לקבל דבר הפרסומת, לאחר כניסת החוק לתוקף, ובלבד כי אכן ניתנה הסכמתך, במסגרת הרשמתך לאתר. עצם הרשמתך לאתר, איננה מהווה הסכמה אוטומטית, לקבל דבר פרסומת, אלא אם כן במסגרת הליך ההרשמה, אישרת זאת.

      • תודה
        עמוס | 07/06/2009 16:25

        תודה