תתבעי אותם לי עשו אותו תרגיל. נבלות . יש לי הקלטה

  • חברת YES- שינוי חבילה שנקבעה בחידוש המנוי
    שרית | 02/06/2009 18:37

    שלום, להפתעתי גילתי שניתקו להוריי ערוץ בשפה זרה, ערוץ שהוא הכרחי לצפייתם, הערוץ כבר קיים במחיר החבילה שלנו כ3 שנים וגם חידשנו את המנוי לפני כ3 חודשים הבהרנו שאנו רוצים את הערוץ הספציפי, בסגירה מולם הבהרתי זה כלול במחיר. להפתעתי הרבה היום בשיחה מולם הם הסבירו שהמנוי היה לשנה חינם ונגמר ב1.6 (התחיל במנוי של שנה שעברה) זה שניסיתי להבהיר שסגרנו עיסקה חדשה מול הנציגה בחידושד המנוי לא עזר בנוסף היא הבהירה שיחייבו אותנו בסכום נוסף של 15 כל חודש עבור הממיר נוסף. האם מותר להם להפתיע כל פעם מחדש באמצע חבילת מנוי ללא כל התרעה. אין להם דרך להוכיח ביקשתי לשמוע הקלטה של שיחה ואין להם או משהו להוכיח שהם אמרו אך אין דבר האם יש עילה לתביעה

    • תתבעי אותם לי עשו אותו תרגיל. נבלות . יש לי הקלטה
      שי | 03/06/2009 13:27

      ואני אתבע אותם בלי להגיע אתם להסדר, ואני אתבע 1000 ש"ח על עגמת הנפש והרמאות.

      • הבולשייט של YES - עזרה ביעוץ
        שרית | 03/06/2009 22:33

        השאלה מה יקרה מולם בתביעות קטנות, בגלל שהם אלופים בלהמציא כל מיני חוקים ותקנות, הבעיה שפה נדפק האזרח הקטן, מה קורה עם חוזה שלא ברור, שולחים תקנון לא ברור שאחיד לכל החברים בYES ( ועוד אומרת הנציגה שחשבון מפורט של חב' חשמל ובזק זה דבר לא חוקי...נו באמת) שינוי מסלול. הבעיה בבית משפט שהכל יהיה מבוסס על מילה שלי מול מילה שלהם... מה עם ראיות- מה יבקשו במקרה כזה

    • עזרה
      גזוז | 04/06/2009 01:57

      תבצע את המלצותיי : > תתקשר לחברה.... > תרשום את שם המוקדנית, השעה ומספר הפנייה > המוקדנית מתחקמת תבקש לשוחח עם נציג בכיר > לא הלך, תתקדם עד לשלב הזיהוי ותנתק בעדינות > ותתקשר שוב לחברה רשום את שם המוקדנית, השעה ומספר הפנייה > תגיד שלפני מספר דקות שוחחת עם נציגה בשם W והשיחה - התנתקה, תיהיה רציני ומנומס. ושאתה דורש להתנתק ומיד > על תתן למוקדנית להפחיד אותך על הקנס יציאה או כל איום על קנס אחר, אתה מבקש להתנתק, אתה מרגיש מאוד פגוע ומנוצל אתה לא מוכן לתת את הלחי השנייה בשביל אף אחד. הקנס לא מפחיד אותך, הפגיע בכבוד ובאמון הרבה יותר פוגע ומרגיז. > שוב אתה מבקש ניתוק ומוסיף שעם צריך אתה תערב עורך דין ואתה מבקש שלפחות עם לא מגלים נכונות לשנות ולתקן את הטעות ולהחזיר את הערוץ אתה מבקש ניתוק מהיר ללא בעיות > במידה ואחרי בדיקה של המוקדנית אין שינוי אין אישור להחזיר ערוץ > תתקדם ותתאם בלי חשש יום לניתוק, עד יום הניתוק 100% יחזירו לך את הערוץ במידה ולא תמתין עד שהטכנאי יגיע והוא יחזיר לך את הערוץ וגם תקבל הטבה - כי הוא מקבל עמלה ובונוס על שימור לקוחות . הכוח והכסף בידיים שלך רק שלך, על תתן שיעשו ממך צחוק בהצלחה לך