חידוש מנוי

  • האם ניתן לצאת מעסקה ללא קנס יציאה ?
    marcelo | 24/05/2009 23:59

    לפניי שנה ביצעתי כמה קניות טלפוני מול חברה "עסקה נוחה", קבלתי מוצרים וגם הציעו לרשום אותי לחבריי מועדון ללא תשלום ( עקב קניה מספיק גדולה שביצעתי ). לא מזמן חזרו עליי לישאול איזה מתנות כחבר מועדון אני מעוניין לקבל, והסבירו כמה וכמה פעמים שזה ללא תשלום, כי אני כבר חבר מועדון. בעוד חודש שוב חזרו עליי עם אותה שאלה. הפעם התעקשתי לבדוק לכמה זמן אני חבר מועדון. אז הסבירו לי שכל עוד אני משלם 1000 ש"ח לשנה (100x10 שרק בחודש הבא מתחילים לגבות ). שנה ראשונה הייתה ללא תשלום. ולשנה שנייה לא הודעתי שאני לא מעוניין.... וקנס יציאה 300 ש"ח על 3 חודשים שעברו.... ואני לא זוכר שהסקמתי להיות חבר מועדון בתשלום, ואשראי נתתי עבור ביצוע קניות ולא עבור תשלומיי דמי חבר מועדון...

    • חידוש מנוי
      עו"ד יקי רנד | 26/05/2009 14:44

      בעקרון, בתום שנת המנוי, הספק חייב לקבל הסכמתך לחידוש המנוי, ולא ניתן לחייבך בדמי מנוי אשר לא סוכמו מראש.