בדיוק מה שאני רציתי לשאול...

  • @משך טיפול @
    סנדרה | 21/05/2009 11:35

    שלום רב, האם יש משך טיפול ממוצע פחות או יותר לתביעה ?

    • בדיוק מה שאני רציתי לשאול...
      רחלי | 21/05/2009 11:41

      טרם הגשתי כתב תביעה ובחודש יולי לא אהיה בארץ, אז רציתי לדעת בבקשה אם יש זמן ממוצע שמחכים מרגע הגשת כתב התביעה ומה אעשה אם אוזמן למשפט כשאעדר מהארץ? תודה רבה

    • זמני טיפול
      עו"ד יקי רנד | 26/05/2009 15:12

      התשובה תלויה בזהות בית המשפט בו הוגשה תביעה, שכן העומס על המערכת שונה מקום למקום, אולם בעיקרון, זמן טיפול ממוצע, הוא קביעת דיון תוך ארבעה חודשים ממועד הגשת התביעה.