פס"ד בהעדר הגנה

  • שאלה כללית,אבל מאד חשובה.אשמח למענה
    יוסי Y | 21/05/2009 10:01

    בת"ק בתל אביב מקבלים דף ובו רשום שחור על גבי לבן שהתובע צריך לקבל 60 יום מראש התביעה שאם לא כן היא עלולה להימחק. במיקרה שלי התביעה הגיעה במועדה לנתבעים / נמענים. זאת אני יודע מבירור טלפוני ומאתר "דואר ישראל". האם דיי בכך או שאני חייב לשלוח פקס קצרצר לת"ק בת"א שבה אני מפרט שביררתי ואכן הנתבעים קבלו התביעה? מודה מראש.

    • פס"ד בהעדר הגנה
      עו"ד יקי רנד | 24/05/2009 16:32

      לטעמי, אם חלפו 15 הימים הקבועים לנתבעים להגיש הגנתם, עליך להודיע לבית המשפט על מסירת כתב התביעה לידיהם, ובד בבד לבקש פס"ד בהעדר הגנה כנגדם.