תביעת מכון שטיפה

  • מה אני צריך לעשות?
    רועי | 21/05/2009 02:14

    יש לי חבר שבבעלותו שטיפת מכוניות לפני כמה ימים הלכתי לשטוף אצלו את הרכב ברכב היה לי DVD עם מסך נגיעה אחד העובדים שלו שטף לי את המסך עם סקיי ושרף את המכשיר עלות התיקון היא 2000 שקלים כשפניתי אליו בבקשה להשתתף איתי בנזק שנגרם הוא טען שזה לא באחריותו והוא גם לא יכול לחייב את הפועל שלו לשלם לי את הנזק מה עליי לעשות במקרה כזה? בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות בתודה מראש רועי

    • תביעת מכון שטיפה
      עו"ד יקי רנד | 24/05/2009 15:50

      עם כל הכאב והצער שבדבר, במידה ואתה מעונין לקבל פיצוי בגין הנזק, אין מנוס מהגשת תביעה כנגד החבר בעל העסק לשטיפת רכבים. כל זאת בהנחה שהפועל אחראי לנזק.

      • מה אני צריך לעשות?
        רועי | 24/05/2009 19:28

        הסיבה לזה שהמכשיר נשרף היא סוג של שמן "סקאי" שרוסס על המסך במהלך ניקוי הדשבורד עלות השטיפה 50 שקל המכשיר עולה 6000 שקל הבעיה שהוא לא מוכן לקחת אחריות הוא טוען שהפועל שלו לא אשם כי לא אמרתי לו לא לנקות לי את הDVD מי יכול לעזור לי בנושא התביעה? ואיך אני תובעה אותו? בתודה רבה מראש

        • כתב תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות
          מתמחה | 24/05/2009 21:02

          תפרט את סיפור המקרה. המקרה שלך אינו "קליר קאט קייס" כך שתצטרך לטעון ולהוכיח יפה את רשלנותו של המכון שטיפה ושל המנקה מטעמו. אם יש לך שאלות, אני כאן כדי לעזור. בהצלחה!!!