זלזול מצד חברת השעונים

  • זלזול מצד חברת השעונים sub
    יוחאי | 20/05/2009 12:49

    אתמול ביום ה19.05.09 יום שלישי נכנסתי לחנות sub כרונו בנתניה במטרה לקנות שעון המוכרת שהייתה בחנות טיפלה בי במשך שעה כאשר ביקשתי לשלם בכרטיס הגולד מאסטר שלנו (שלי ושל אישתי ) סירבה לקבל אותו אף על פי שהייתה לי את התעודת זהות של אישתי וגם דיברה עים אישתי באופן אישי המוכרת הגיבה בצורה לא יפה איבדה את הסבלנות כול השיחה שלנו מהרגע שהחל כול הסיפור מוקלט ואף על פי שפנינו לsub הראשי (שירות לקוחות וגם עים המנכ"לית ) קיבלנו יחס מזלזל ולא רצו להיתייחס כול כך אמרו שאין אפשרות וזהו מיותר לציין שאני משתמש בכרטיס הזה בכול מקום ללא בעיות (בארץ ובחו"ל) מה יש באפשרותי לעשות בנידון על כול עוגמת הנפש השעון היה אמור להיות הפתעה לאישתי

    • זלזול מצד חברת השעונים
      עו"ד איתי פיינה | 20/05/2009 15:47

      שלום רב, באופן עקרוני המוכרת פעלה כשורה כאשר ביקשה לזהות את בעל כרטיס האשראי, ועל כן בעניין זה אין לך על מה להלין. אולם, אם המוכרת העליבה אותך ו/או גינתה אותך בסביבת אנשים נוספים יש בהחלט מקום לחשוב על הגשת תביעה אזרחית בגין לשון הרע שהינה עוולה אזרחית אך עלייך יהיה להוכיח כי המוכרת העליבה או פגעה בך בצורה ניכרת במקום ציבורי.