מהי הפרוצדורה

  • מהי הפרוצדורה של הגשת תביעה
    יסמין | 19/05/2009 11:45

    האם יש מסמך שבו מפורט: כיצד מגישים תביעה קטנה? מתי רשאים לבטל עסקה? מה הדין כשהמוצר פגום? איך מנסחים תלונה? כמה זה עולה, הוצאות משפט? וכו' תודה מראש

    • מהי הפרוצדורה
      עו"ד איתי פיינה | 20/05/2009 17:30

      יסמין שלום, במזכירות בתי המשפט לתביעות קטנות קיימים מדריכים בכתב המסבירים כיצד יש להגיש את התביעה הקטנה, כמובן שאת יכולה לקרוא הסברים נוספים גם באתרי האינטרנט השונים, בכל מקרה אם יש מקרה ספציפי וברצונך לקבל תשובה לגביו אשמח אם תפרטי יותר.

      • חברת קשרי תעופה
        יסמין הלוי | 21/05/2009 11:11

        בקצרה: במהלך נסיעתינו לחו"ל התברר לנו שחברת התעופה הנ"ל הוציאה אותנו מרשימת הנוסעים של טיסת החזור המתוכננת (שעליה שילמנו גם תוספת מחיר) והעבירה אותנו לטיסה אחרת הרבה יותר מאוחרת. פניתי כמה פעמים לחברה והיא לא מוכנה לפצות אותנו על הפסד כספי של ימי עבודה ועלות שהות בחו"ל עבור יום נוסף עבור 7 אנשים. הבנתי שהאופציה היחידה שלי היא לתבוע אותם, מה דעתכם?