הקוסמטיקאית

  • קבלת כסף חזרה בגין אי סיפוק שירות
    ליבי אלון | 22/04/2009 15:37

    שלום רב.פניתי לקוסמטיקאית לשם טיפול באיפור קבוע בגבות.שילמתי את מלוא הסכום המזומן לאחר שהובטח לי כי השימוש הינו בחומרים היפואלרגניים(הבטחה בעל פה ועלון הפרסומי.)לאחר מספר חודשי טיפול,החליפה הקוסמטיקאית את חומר ההרדמה ללא ידיעתי,ומיד לאחר הטיפול נגרמה רגישות קשה שלוותה בנפיחות חריפה.נגשתי מייד לקבלת טיפול רפואי.בידי תמונות,מכתב המאשר כי אסור לי להמשיך בקבלת הטיפול עליו שילמתי לשנתיים מראש. שאלתי,הקוסמטיקאית מתנערת מאחריות,וטוענת שמבחינתה אני יכולה להמשיך להגיע לטיפולים,אך כאמור רפואית זה אינו אפשרי.ברצוני לתבוע את מלוא כספי חזרה בתוספת פיצוי על כך שנותרתי עם נזק בלתי הפיך -ללא גבותי וללא אפשרות לאפרם.יתירה מכך נשללה ממני האפשרות לכל איפור קבוע בכל מקום אחר בפנים. בידי כל המסמכים,ואף פניתי לשי"ל ולאמון הציבור אך ללא הועיל-אין שת"פ. האם להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות,ומה סכום הפיצוי שעלי לדרוש בהתחשב בכך שגובע הטיפול עלה 1800 ש"ח. אודה על תשובתך.

    • הקוסמטיקאית
      ד.קובי | 22/04/2009 18:47

      שלום ליבי, על כול מה שסיפרת יש מקום להגיש תביעה בת"ק נגד המכון והגב'. מה יותר מזה כאשר יש בידיך מכתב רפואי האומר לא להמשיך את הטיפולים, לא לותר על הנזק שנגרם לך. בהצלחה.

      • פיצוי בגין נזק שנגרם בשל טיפול אצל קוסמטיקאית
        liby alon | 22/04/2009 20:13

        ראשית,מודה על התגובה בנושא כדאיות הגשת התביעה.אך ברצוני לקבל חוות דעת -איזה סכום פיצוי ראוי לדרוש בהתחשב במקרה שתארתי להל"ן,קרי,מצב אי ריוורסבילי,גבות שאינן צומחות ושאינן ניתנות לאיפור מלאכותי בגין טיפול לקוי? אשמח להערכה שכן איני רוצה לנקוב בסכום שאינו תואם את היגיון השופט,ובכך להטותו נגדי. יתירה מכך,הגברת מסרבת לתת לי קבלה רשמית על התשלום שקיבלה,אמנם יש בידי מכתב חתום בכתב ידה,אך האם ישנה דרך לדרוש את הקבלה הרשמית באמצעות גוף פורמלי? תודה.

        • המשך
          ד.קובי | 22/04/2009 22:38

          שוב שלום ליבי, א. מעצם זה שיש לך מסמך חתום על ידה זה מחייב אותה, ב. לעניין החשבונית, הגוף המטפל הוא מס הכנסה, ג. אין כאן מומחים המסוגלים להעריך בשבילך את גובה הסכום לפיצוי. תודה...