חנות רהיטים

  • אי קבלת רהיטים
    ילנה | 21/04/2009 21:46

    שלום רב, בסוף מרץ 2009 הוזמן ארון מחנות רהיטים. הארון היגעה בסוף אפריל כולו סרוט, לא לפי ההזמנה וכו'. הגענו להסכם עם החנות כי הם ייספקו לנו ארון אחר ובזמן הספקת הארון החדש ייפונה הארון הלא טוב. יש לציין כי יש לנו אישור כי איננו חייבים שום תשלום לחנות. נכון להיום החנות דורשת תוספת תשלום של 500 ש"ח אחרת הארון לא ייסופק. בנוסף לכך בחודש פברואר נרכש מאותה חנות שולחן כתיבה, אשק בו התגלה סדק בפלאטה העליונה.ומהחנות נמסר כי נציג יגיע לבדוק את הנזק באט הספקת הארונות. יש לציין כי ההסכם היה ב30.4.2009. האם הצד הראשון הנכון הוא ביטול העסקה בוויזה והגשת תביעה או שיש לבצע צעדים נוספים לפני. תשלום עבור הסקה בוצע באמצעות כרטיס האשראי ל3 תשלומים.

    • חנות רהיטים
      ד.קובי | 22/04/2009 02:14

      שלום ילנה, מצטער, את מציינת כי: בסוף מרץ הוזמן ארון, בסוף אפריל הגיע כאשר אנחנו ב-21.4.09 , וההסכם נערך ב-30.4.09 משהו לא מסתדר לי,,,,, תודה

      • חנות רהיטים
        ילנה | 22/04/2009 08:41

        סליחה... תיקון... ההזמנה הייתה בסוף פברואר, וההסכם החדש ב30.3.2009

    • פגם במוצר
      ד.קובי | 22/04/2009 09:22

      שלום ילנה, כאשר סופק לך ארון כשהוא פגום, על החנות להחליפו מיד ללא דירשה לתשלום נוסף, מאחר ועד היום לא התיחסו אליך ועוד ביקשו סכום נוסף עבור החלפת המוצר, עלייך לפנות למוכרים ולבטל את העסקה, במקביל לפנות לחברת האשראי ולהודיע כי יש סופק לך מוצר פגום ותבקשי מהם לעצור את התשלום לחנות, וכמובן יש מקום להגיש תביעה כנגד החנות. תודה

      • תודה רבה!  לת
        ילנה | 22/04/2009 09:35