הקלטה כעדות

  • הקלטה
    מרינה | 19/04/2009 11:43

    שלום. מה אומר החוק לגבי ההקלטה למען תביעות קטנות?האם כל הקלטה יכולה להיות כהוכחה?

    • הקלטה כעדות
      ד.קובי | 19/04/2009 14:23

      שלום, הקלטה חוקית היא כאשר המקליט מעורב בשיחה שמוקלטת.אסור על פי החוק להקליט שיחה כשהמקליט אינו צד בה. תודה

      • המשך
        מרינה | 19/04/2009 15:23

        האם בתביעות קטנות הקלטת וידאו מקובל כראיה?

        • הסבר
          מרינה | 19/04/2009 15:39

          יש בידינו קלטת וידאו שבה התובע והנתבע מדברים בטלפון (שעל הרמקול) עם חברת ישרכרט.העורך דין שפנינו אליו לגבי תביעה קטנה ,אמר שההקלטה היא לא חוקית כי לא הודענו לפקידת ישרכרט שהשיחה מוקלטת.אבל,העניין הוא שמעניין אותנו מה הנתבע אומר ולא מה אומרת פקידת הישרכארט.

        • הקלטת וידאו
          עו"ד יקי רנד | 19/04/2009 15:57

          הקלטת וידאו עשויה לשמש ראיה קבילה בבית המשפט לתביעות קטנות, אולם עליך לאפשר לבית המשפט להיערך לכך מבעוד מועד.