קבלן משנה

  • העברת עבודה לגורם אחר
    אורח | 18/04/2009 21:35

    האם העברת עבודה לגורם אחר מהווה עילה לתביעה בנסיבות הבאות?-העבודה כבר בוצעה אך לא לשביעות הלקוח.-אושר ונחתם סכום ותנאי תשלום בקבלת התוצר.-רק לאחר קבלת התוצר והסכמת הצדדים על התשלום, העבודה הופנתה לספק אחר ללא ידיעתנו.תודה

    • קבלן משנה
      ד.קובי | 18/04/2009 23:03

      שלום,לא ציינת מה העבודה, יש מצבים שקבלן עבודות מעביר את העבודה לקבלן משנה שיבצע, הטענות שלך הם כלפי האדם שאיתו ביצעת חוזה, וכל התביעות עבור הליקויים כלפיו. תודה.

      • המשך
        אורח | 19/04/2009 00:17

        מדובר בעבודת מיתוג עבור חברה. לא מדובר בקבלן עבודות.האם אני יכול להבין מדבריך כי ישנה עילה לתביעה אולם היא מול אותו אדם עימו בוצעה העסקה?אוסיף ואציין כי העבודה אושרה ונחתמה.

        • קבלן משנה
          ד.קובי | 19/04/2009 00:34

          שוב שלום, הכן כן, העלה בכתב את הליקויים והנזק שנגרמו לך ושלח לאדם שאיתו ביצעת חוזה, במידה ולא יתקן או לחילופין יפצה על הנזק אזי תגיש תביעה כלפיו על הנזק, ,,, עצ,,,,ה בעתיד כאשר תבקש ממי לבצע עבורך עבודה כלשהיא שלם 10 אחוז מראש והשאר בסיום מוחלט של העבודה, קבלן המבקש את מירב התשלום לפני סיום העבודה נמצא בספק לגביו. תודה ובהצלחה