תשובה

  • ביקור טכנאי
    רוית | 17/04/2009 12:23

    בערב חג פסח הוזמן טכנאי לביקור לתיקון מקרר הטכנאי לא הגיע כלל אך התקשר לאבי ממספר חסום ואבי לא יכל לחזור אליו אמי חיכתה לו ובשל אי הופעתו כל הבשרים ותכולת המקרר התקלקלו מה עושים במצב זה ובאיזה סכום ניתן לתבוע בתביעות קטנות תודה מראש רוית

    • תשובה
      קובי | 17/04/2009 13:03

      שלום, ניתן לתבוע את הטכנאי עבור הנזק שנגרם למוצרים, השאלה היא איך את מוכיחה את קביעת זמני הביקור של הטכנאי כשיטען כי הודיע לאביך על כך שלא יגיע. א. הוזמן הטכנאי בטלפון, ב. איך ידעת כי המספר החסום הוא של הטכנאי. תודה

      • המשך תגובה
        לקובי מרוית | 18/04/2009 23:29

        ההורים שלי דיברו עם הטכנאי אחרי החג ואמר שהוא התקשר אך לא השאיר הודעה ורק מספר חסום היה לאבי בשיחות נכנסות ולגבי זמני הביקור הבטיחו לנו מהממרכז שרות שהוא יגיע עד שתיים בצהריים בערב החג האם ניתן לפנות למרכז השרות לפיצוי ומה הוא באי הגעה כלל לביתם של הוריי?

        • המשך
          ד.קובי | 19/04/2009 00:17

          שוב שלום, כתבי בבקשה במכתב את הנגרם לכם על כול הנזק ושלחי אותו למרכז השרות, המתיני כשבוע,במידה ולא יהיה מענה לדרישתך יש מקום להגיש תביעה שכתוצאה משרות לקוי נגרם לכם נזק. תודה ובהצלחה.

          • תודה  לת
            רוית | 19/04/2009 09:31