תשובה

  • ביטול עסקה
    טלי | 16/04/2009 22:57

    שלום רב, ביצעתי עסקה טלפונית בגין טיול יומי מאורגן בארץ. העיסקה בוצעה בכרטיס אשראי בתשלום אחד. מועד הטיול הגיע, הגעתי לנקדות האיסוף אך האוטובוס כבר יצא לדרכו. מחב' הנסיעות טוענים ש"איחרת לטיול" מה שלא היה ולא נברא. האם אני זכאית לקבל את התשלום עבור הטיול?

    • תשובה
      קובי | 16/04/2009 23:27

      שלום, גב' טלי איך את יכולה להוכיח שלא איחרת?

      • תגובה
        טלי | 17/04/2009 16:09

        אין לי דרך להוכיח זאת. אין שום סיבה לשקר בעניין הזה. מה שכן היו שם עוד זוג שנרשם לטיול אחר מאותה החברה שגם המתין לאוטובוס לשווא. האם החברה יכולה לזכות אותי בסכום?

        • המשך
          קובי | 18/04/2009 01:50

          טלי, כאן תהיה לך בעיה אם תבקשי לתבוע החזר כספי, הייתי מעדיף שתגשי לחברה ותדברי לליבם.

          • המשך תגובה
            טלי | 18/04/2009 23:29

            שלחתי להם מכתב עם העתק למועצה לצרכנות ולממונה על ההגנה לצרכן . מקווה שאולי זה יעזור במשהו.