תשובה

  • שכנים מרעישים
    אסתר | 11/04/2009 17:04

    שלום גרים מעלינו שכנים שלא מפסיקים לעשות רעש! החיים בדירה הפכו לסיוט וכבר הערנו כמה פעמים אבל הם ממשיכים ברעש. איזו עילה יש לנו לתבוע אותם? אנו לא מעוניינים בכסף אלא שהרעש ייפסק! האם אפשר לפנות לבימ"ש לתביעות קטנות או שצריך עו"ד? אנו חסרי אונים! האם מישהו יכול לעזור?

    • תשובה
      קובי | 11/04/2009 19:50

      שלום, עדיף במקרה כזה לפנות ליעוץ אצל עו"ד שידע איך עושים את הדבר הנכון.

    • תשובה
      עו"ד גל קריכלי | 11/04/2009 21:21

      ניתן לבדוק את האפשרות שמדובר ב"מטרד ליחיד" בהתאם לסעיף 44 לפקודת הנזיקין, אשר קובעת כי הנפגע זכאי לפיצוי בגין המטרד. **עו"ד קריכלי, הקישורים שצירפת נמחקו - פרסומת אסורה בפורומים המשפטיים*** ניתן לקרוא על כך ביתר פירוט באתר ויקיפדיה תחת הערך "מטרד ליחיד". בהצלחה.