תוכי בתביעות קטנות

  • שלום, תוכי מקלל - מה עושים?
    רינה מצליח | 10/04/2009 10:28

    שלום מר רנד היקר, תראה בבקשה, אני גרה בבת ים, בבית משותף כששתי המרפסות שלי ושל השכן שלי צמודות, אך מופרדות. לשכן שלי יש תוכי מטונף ומרגיז, אבל גם יודע לדבר האידיוט. הבעיה שלי היא שהתוכי הזה, אני לא יודעת איך זה קורה מקלל אותי באופן אישי הוא אומר וצורח רינה הכלבה רינה הכלבה, אני מתביישת ולא יודעת מה לעשות. דיברתי עם השכן והוא הבטיח לי שהוא לא לימד את התוכי שלו לקלל והוא לא מבין איך זה קורה אני לא מאמינה לשכן הזבל הזה ואני יודעת שהוא אחראי לזה ואני דורשת ממנו לסלק את התוכי מהבניין או להמית אותו והוא לא מסכים. בנתיים אני עושים לי בושות וחברים ומשפחה באים וגם בפסח אתמול ויש אנשים והוא פתאום מקלל וכולם צוחקים על הגב שלי אתה קןלט.?????????????? איך אני תובעת אותו לתביעות קטנות האם עליי להקליט את התוכי מה עושים

    • תוכי בתביעות קטנות
      עו"ד יקי רנד | 13/04/2009 17:41

      אין ספק כי מדובר בפרשה כאובה ועגומה. את מעונינת כי התוכי יפסיק לגרום לך מפח נפש, ולביישך מול אורחייך, ומדובר בצורך טבעי ומוצדק. קיימים מס' קווי פעולה אפשריים כדי להפסיק התופעה המבישה, לרבות, הגשת בקשות מתאימות לבית המשפט. אין זה המקום לפרטן על גבי הפורום מסיבות ברורות

    • תוכי אחרי בן אדם
      משפטן | 17/04/2009 02:38

      רואים ממי הוא למד לקלל לפי דבריך אני חושב שזהו פורום חשוב ולא לבדיחות של אנשים רדודים